Mikä onkaan mukavampi päivän aloitus kuin kunnon hikitreeni :) Kävin aamulla tupla spinningin ja sen päälle kuntosalilla. Tänään poljin molemmat tunnit aika raskailla vastuksilla ja ajatuksena olikin, että että menisin pois minun mukavuusalueelta. Ainakin tunnin lopussa tuntui siltä, että olin antanut kaikkeni.  Kiinnitin myös erityistä huomiota polkemistekniikkaan jotta käyttäisin myös reisien takaosia tehokkaasti. Tarkoitushan on että mahdollisimman monet lihakset osallistuvat polkimien pyörittämiseen.

Minulla on  ollut pyöräilykengät kuukauden ajan ja en ole harmitellut ostosta.  Päinvastoin, polkemisesta on tullut näin paljon tehokkaampaa ja jalan asento polkimella on huomattavasti parempi. Ensi keväänä laitan pyörään lukkopolkimet jotta saan saman tuntuman maantielläkin. Pikkuisen opettelua ja totuttelua se varmaan vaatii, ja suurin huoli onkin että saanhan joustavasti kengät irti polkimista. Mutta jospa en kovin montaa kertaa kaatuile kengät kiinni polkimissa ; )

Polkemisen jälkeen paukkuja riitti vielä kuntosalille ja lihakset olikin mukavasti lämpimät toista  treeniä varten. Tänään harjoitus oli lähinnä  ylävartalolle, mutta myös vatsalihakset ja pakarat sai kyytiä. Lopuksi tein vielä kahvakuulalla rinnalleveto ja pystypunnerrus sarjan. Jalat jätin suosiolla seuraavaan kertaan kun ne sai aikamoista kyytiä spinningissä. Sarjat tein nyt paikkaharjoitteluna joten kiertoharjoitus sitten kun treenikaveri on mukana. Aikaa minulla meni aamun treeneihin melkein 2 tuntia.

Syyslomaviikolla onkin sitten kaikenlaista mukavaa tiedossa. Olisi karaoke Spinning, elokuva spinninig ja se maraton spinning ( 2,5 h). Kuntosalilla pitää myös käydä tekemässä koko harjoitus läpi. Ensi viikolla olisi myös tarkoitus huollattaa vanhat sukset ja ostaa uudet.

Viime talven ladulta..

31032013035-normal.jpg