Perjantain päätteeksi kävin polkemassa treenikaverin kanssa puolikkaan spinningin ja sen jälkeen mentiin salille. Salilla tehtiin osa sarjoista, sillä meinas tulla kiire koska alkoi olla jo Lady-Linen sulkemisaika. Mutta hyvin kuitenkin ennätettiin tehdä ylävartalo, vatsa ja pakarat. Tähän kaikkeen aikaa meni 1,15h joten hyvin selvittiin kotiin katsomaan, Vain elämää :)

Huomenna lauantaina olisi tarkoitus lähteä polkemaan noin 40 km lenkki. Tovottavasti sää olisi sellainen että lenkki toteutuu. Sateella ei ole oikein mukavaa polkea varsinkaan nyt kun alkaa olla jo kylmä.

Pyöräilyn terveysvaikutukset 

Pyöräily kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa, auttaa painonhallinnassa, parantaa lihasvoimaa ja liikkuvuutta, kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Pyöräily mahdollistaa paremmin kuin mikään muu laji pitkäkestoiset harjoitukset kaikenkuntoisille ja -kokoisille. 

Säännöllinen pyöräily on terveysliikuntaa parhaimmillaan. Rasitusta on helppo säädellä itse, joten pyöräily sopii sekä vähemmän liikkuneille että himokuntoilijoille. Laji sopii myös ylipainoisille, sillä niveliin ei kohdistu samalla tavalla rasitusta kuin esimerkiksi juoksussa.

Pyöräilyn on todettu vähentävän sekä sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen ja korkean verenpaineen riskiä että auttavan veren rasvakoostumuksen säätelyssä ja painonhallinnassa.

Pyöräillessä jalkojen suuret lihasryhmät työskentelevät tehokkaasti, joten energiaa kuluu runsaasti ja sydän ja verenkiertoelimistö vahvistuvat.  ( Suomen Latu )