Olihan se menoa Sh'bam tunnilla : ) Tanssiaskeleet ei mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt mutta ei se haitannut, pääasia oli että on hauskaa ja hiki tippuu.  Tanssiminen onkin yllättävän tehokasta kun 45 minuutin tunnilla keskisyke oli 141  ja maksimissaan kävi 164, kaloreitakin kului yli 400. Olo oli kuin olisi juossut/hölkännyt 45 minuutin ajan.

Aikaisemmin kävin Sh'bam tunneilla melkeimpä viikoittain mutta sitten tuli taukoa kun treenikalenteri alkoi täyttyä, ja tuli näitä tavoitteita jotka yritän saavuttaa. Piti miettiä mitkä asiat tukevat sitä pyöräilyä ja nyt hiihtoa.  Ja eihän sitä  edes kerkeä  kaikkeen, mutta joskus tanssi tuo mukavaa vaihtelua. Sh'bam tunnista saa eniten irti jos antaa vaan mennä eikä mieti miltä näyttää ja meneekö askeleet oikein. Täytyy tanssia pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla.

Sh'bam tuntikuvaus:

Yksinkertaiset, mutta hauskat ja trendikkäät tanssiliikkeet tekevät sh'bam tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa. Koet tanssin riemua ja sinulla on hauskaa, että unohdat olevasi treenamassa :)