saariselk%C3%A4%201%20047-normal.jpg

saariselk%C3%A4%201%20073-normal.jpg

Olipas se huikea viikko Saariselällä yhdeksän Rakkaan ihmisen kanssa. Maisemat oli aivan uskomattoman kauniit sekä lumiset ja mikä parasta latuja oli tehty useita kilometrejä. Viikko menikin  aivan liian nopeasti ulkoillessa sekä hiihtäessä niin ja kävinhän myös kylpylässä rentoutumassa. Saariselkä oli tuona viikkona melko hiljainen ja meidän ei tarvinnut jonotella mihinkään. Hiihtäjiä oli kuitenkin ladulla tosi paljon ajottain. Niin ja ruoka oli maukasta kun kävimme ravintoloissa herkuttelemassa :)

 Ensimmäisenä pävänä oli nolla keli joten tein niin kuin minut oli ohjeistettu, hiihdin pitopohja Fischereillä. Hiihdin niillä ensimmäisenä päivänä kahteen otteeseen ja pito oli kyllä hyvä samoin luisto, varsinkin illalla kun latu oli aika jäässä, huh mikä vauhti tuli alamäkiin. Salomoneilla hiihdin kun alkoi pakastua ja osasin peräti voidella ne niin että oli pitoa ja luistoa. Voitelu oli helppoa kun sain tosi hyvät ohjeet suksien oston yhteydessä mutta isommat huollot teetätän kuitenkin  liikkeessä.

Voi että minä nautin kun hiihtelin kauniissa lumisessa metsässä mutta vaikka nautin hiihtämisestä niin olihan se  tahmeeta alkuun vaikka oli kahdet tuliterät sukset. Välineet on  tosi hyvät mutta tosiaan se tekniikka ei ole ihan oikea. Jaksan hiihtää pitkään mutta menisi varmaan pitempäänkin jos tekniikka olisi hallussa, hiihto olisi tuolloin myös taloudellisempaa. Toivottavasti jossain alkaisi tekniikka koulutusta aikuisille! Hiihto kun on lajina tosi mukavaa sekä monipuolsita liikuntaa ja haluan oppia hiihtämään oikein ja taloudellisesti :)

Ladut alkoivat tältä kodalta :)

saariselk%C3%A4%201%20009-normal.jpg

Hyvin huolletut ladut

saariselk%C3%A4%201%20106-normal.jpg

saariselk%C3%A4%201%20105-normal.jpg

Ei voi sanoa muuta kuin että iso kiitos minun Rakkaille kun järjestitte meille matkan kauniisiin Lappiin! Paras syntymäpäivä lahja ikinä. Meillä oli huikea viikko yhdessä :)  ja onhan Lappiin päästävä uudelleen !