Lauantai aamun kuntoilu olikin se Maraton Spinning jossa poljettiin 2.5 tuntia yhtäsoittoa. Maraton oli järjestetty tosi hienosti ja tunnelma oli hyvä ja mikä parasta, olo oli mielettömän hyvä poljennan jälkeen. Maratonille ei tarvinnut ottaa  omia " eväitä" mukaan vaan oli tarjolla banaania, rusinoita, suolakurkkuja sekä juomia.

Olen polkenut maantiellä pitempiä aikojakin mutta kokemuksena tämä oli erilainen.  No mutta nyt on kokeiltu ja suoriuduttu Maraton spinningistä joten nyt sitten uusien haasteiden pariin :)  Niin ja jospa seuraava Maraton spinning olisi hieman pidempi ainakin sen kolme tuntia.

Tänään ajattelin mennä treenikaverin kanssa  kuntosalille koska ainakin nyt tuntuu että olen palautunut hyvin eilisestä. Tarkoitus on että käydään koko saliohjelma läpi. Huomenna on sitten työviikko edessä ja lepopäivä heti maanantaina.

 

-Pitkäkestoisen suorituksen aikana elimistö käyttää pääasiallisina energianlähteinä hiilihydraatteja ja rasvoja. Jotta jaksaa polkea koko matkan pitää ennen maratonia ja matkan aikana tankata hiilihydraatteja ja riittävä määrä nestettä. Kun hiilihydraatit on loppu elimistöstämme, on meno merkittävästi raskaampaa ja pahimmillaan sen päättyy niiden puutteeseen. Tankkauksen tavoitteena on saada kehoon varastoitumaan hieman enemmän hiilaria ja nestettä kuin normaalitilanteessa.