Ei voi sanoa muuta kuin että olihan se  ihana Jooga tunti. Liikkeet  tehtiin rauhallisessa tahdissa lämpimässä salissa. Lämpö tuntuikin tosi hyvältä kun ulkona oli kylmä ja töissä meinasi paleltaa päivällä. Tunnin jälkeen oli  rentoutunut olo ja ei tarvinnut houkutella nukkumattia illalla.

Viime Jooga tunnista onkin kulunut aikaa, mutta jotenkin liikkeet tuntuivat nyt helpommilta. Olisiko omatoimisilla venyttelyillä osuutta asiaan. Venyttelyohjeet on sellaiset missä hengityksellä on suuri osuus ja liikkeet tehdään rauhassa, pitkinä sarjoina.

Hot Jooga:

Hot Jooga saa nimensä siitä, että harjoitus tapahtuu ruumiinlämpöä korkeammassa, noin 40-asteisessa lämpötilassa. Ajatuksena on, että kun liikkeiden synnyttämä kehon lämpötila säilytetään, lihakset pysyvät notkeampina ja sietävät paremmin joogan hitaita, pitkiä venytyksiä. Hien nostattava huonelämpö myös kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lihakset eivät myöskään kipeydy, koska ne eivät ehdi kylmettyä.

" Pimenevään iltaan valoa "

kynttil%25E4asetelma%2B86360-normal.jpg

Perjantai onkin koti-ilta ,  hyvää ruokaa ... Ja Vain Elämää : ) ja launataina sitten hyvin  levänneenä Tupla-Spinning polkemaan. Niin ja nyt alkaa syysloma :D