Luulin että viikko Saariselällä olisi pelkästään rentoutumista mutta kun menin maanantaina Steppiin ja salille niin huomasin että lihakset oli aika jumissa ja väsyneet. Treeni tuntui tosi nihkeeltä, samoin kun menin tiistaina tupla spinningiin niin ei tullut sitä jippii oloa treenin jälkeen. Joten viikko Saariselällä olikin ollut yllättävän rasittava, joka päivä liikuntaa, kävelyä ja hiihtoa. Pitkän tauon jälkeen hiihtäminen rasitti varmaan enemmän kuin ajattelin joten olikohan se sanonta totta että "ahnella on  jne..." Kroppa tarvitsi nyt selvästi lepoa.

Pidin treeni tauon keskiviikosta perjantaihin ja lauantaina menin polkemaan tupla spinningin. Nyt tuntui hyvältä ja tein kunnon treenin. Olo oli treenin jälkeen energinen ja hyvä. Joten ei voi sanoa muuta kuin että  kyllä kroppaa pitää kuunnella ja toimia sen mukaan. Täytyy muistaa sisältää viikkoon ne tärkeät lepopäivät!

Tänään sunnuntaina ajattelin että menen polkemaan puolikkaan spinningin ja salille. Salilla ajttelin että teen lähinnä treenin ylävartalolle ja spinning on hyvä lämmittely ennen salia :)

Meillä on nyt lunta ja pakkasta :)